D-Tect Innovative Solutions is een jonge en dynamische leverancier van sterke, kwalitatieve producten en middelen die uw leven makkelijker maken.
 
We leveren innovatieve, handige en praktische producten en accessoires die het comfort van onze klanten verhogen. Een brede waaier aan sterke en kwalitatieve oplossingen voor particulier en professioneel gebruik.
 

Zo is D-TECT onder andere de Europese partner voor de CargoBuckle®, de automatische zelf oprollende spanband.

De CargoBuckle® is een professioneel product dat voldoet aan alle verwachtingen voor het vastspannen van allerlei zaken. De CB  werd ontwikkeld in 2002 en is ondertussen aan zijn vernieuwde 3de generatie toe welke werd aangepast aan de Europese noden voor vastzetvoorzieningen.

De CargoBuckle® is inzetbaar bij diverse toepassingen zoals: powersports, automotive, boten, landschap, bouw, agrarische industrie en nog veel meer. De eenvoud en het enorme gebruiksgemak worden enorm geapprecieerd door zowel professionele gebruikers als particulieren voor allerhande applicaties.

 

Op deze site kunt u ons productengamma ontdekken, enkele toepassingen bekijken en wanneer u volledig overtuigd bent, ons contacteren.